Натуральний ексклюзивний оцет з ягід лохини
Лохина (Голубика) – на сьогодні оцет з ягід лохини досить новий продукт. Але навіть уже й лікарі почали рекомендувати використання ягід лохини в протиінфекційних та протизапальних призначеннях. Отриманий оцет методом народження оцтової матки на тлі вживання навіть у свіжому вигляді ягоди лохини, має на порядок вище і так величезної кількості корисних елементів, амінокислот і вітамінів, що у свою чергу робить використання натурального лохинового оцту У ВСІХ сферах його застосування просто ідеальним ,порівняно з всіма відомими натуральними оцтами. . Насамперед підвищення імунітетупід час епідеміологічних періодПри засолюванні скумбрії спробуйте разом з усіма спеціями використати саме лохиновий оцет. Нагадую всі ягідні оцти по звичайним рецептам беруться вдвічі(я іноді і в тричі) більше. Риба виходить дуже м'яка і пікантна. Оселедець не такий. На оселедець беру сливу чи агрус.
Майонези м'які і незвичні.
При постійному вживанні енергетичних ранкових напоїв з лохиновим оцтом ви через деякий час віддчуєте помітне покращення всього свого стану.( ліки, що вживаєте по призначенню лікаря не відміняються). Але помічь організму буде значима.